محل تبلیغات شما

بیماری‌های غیر به واگیر گونه‌ای از بیماری‌ها گفته می‌شود که به صورت مستقیم از یک فرد به فرد دیگر قابل انتقال نیست. برخی از بیماری‌های غیر واگیر شامل پارکینگسون، بیماری‌های خودایمنی، سکته، اکثر بیماری‌های قلبی، فشار خون ؛بیماران اعصاب وروان اکثر سرطان‌ها، دیابت، بیماری‌های مزمن کلیوی، آب مروارید و پوکی استخوان می‌شود. این بیماری‌ها اکثراً غیر عفونی هستند، با این حال برخی از بیماری‌های انگلی که در آن چرخه عمر انگل شامل انتقال میزبان به میزبان نیست نیز در گروه بیماری‌های غیر واگیر جا می‌گیرند.

بیماری‌های غیر واگیر عامل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان است. در سال 2012، شصت و هشت درصد آمار فوت به دلیل ابتلا به این بیماری‌ها بوده است ( 38 میلیون). از سال 2000 تا زمان ارائه این آمار بیماری‌های غیر واگیر رشدی معادل 60% داشته است. نیمی از این جمعیت سنی زیر 70 سال دارند. ن نیز درصد قابل ملاحظه‌ای از مبتلایان را به خود اختصاص داده است. عوامل خطری چون ویژگی‌های فردی، سبک زندگی و عوامل محیطی احتمال ابتلا به بسیاری از بیماری‌های غیر واگیر را افزایش می‌دهند. هر سال حداقل 5 میلیون نفر بر اثر استعمال دخانیات جان خود را از دست می‌دهند. تلفات ناشی از اضافه وزن و کلسترول بالا نیز چیزی 8/2 میلیون نفر در سراسر جهان است.(ویکی پدیا)

به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، افرادی که از قبل دچار بیماری‌های زمینه ای هستند، ریسک بیشتری در ابتلا به ویروس کرونا داشته و نسبت به افراد سالم و بدون بیماری زمینه‌ای، خطر بیشتری آن‌ها را تهدید می‌کند؛ بنابراین رعایت نکات بهداشتی، حفظ فاصله اجتماعی و خانگی برای این افراد ضرورت بیشتری دارد.

افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی، با ۱۷.۳ بیشترین ریسک ابتلا به ویروس کرونا را در میان بیماری‌های دیگر دارند. این افراد باید نکات بهداشتی را به خوبی رعایت کرده و داروهای تجویزی پزشک را با رعایت استراحت در خانه، به طور مرتب مصرف کنند.

پس از آن، افراد دیابتی با ۱۴.۲ درصد، در میان بیماری‌های دیگر ریسک بیشتری برای ابتلا به ویروس دارند. این افراد نیز در روزهای اپیدمی کرونا باید مراقب تغذیه و رژیم غذایی خود باشند.

احتمال ابتلا به ویروس کرونا در افراد مبتلا به سرطان نیز ۵.۵ درصد است. این افراد به دلیل ضعف سیستم ایمنی بدنشان، باید با رعایت نکات بهداشتی از ابتلا به این ویروس پیشگیری کنند.

بیماری‌های مزمن کلیوی، ۳.۴ درصد ریسک مبتلا شدن به ویروس کرونا را بالا می‌برد. این افراد نیز مانند بیماران زمینه ای دیگر، مم به رعایت نکات بهداشتی برای پیشگیری از ابتلا به کرونا هستند.

خطر ابتلا به ویروس کرونا در افرادی که از قبل دچار بیماری‌های ریوی هستند نیز وجود دارد؛ چرا که این ویروس به ریه‌ها بیشترین آسیب را رسانده و تأثیرات مخربی بر روی آن‌ها می‌گذارد. بیماری‌های ریوی ۲.۳ درصد و آسم به عنوان نوع خاصی از این بیماری‌ها ۱.۲ درصد ریسک ابتلا به ویروس کرونا را بالا می‌برند.

افرادی که بیماری‌های مزمن خونی دارند، نسبت به سایر افراد با بیماری‌های زمینه‌ای ۲ درصد ریسک ابتلا به ویروس کرونا را دارند. ابتلا به اختلالات مزمن عصبی ۱.۴ درصد، بیماری‌های مزمن کبدی ۰.۸ درصد و بیماری‌های مادرزادی ۰.۳ درصد ریسک ابتلا به ویروس کرونا را افزایش می‌دهند.

افراد دارای بیماری HIV در میان همه بیماری‌های زمینه‌ای، کمترین ریسک ابتلا به ویروس کرونا را دارند. این بیماری تنها ۰.۲ درصد ریسک ابتلا به ویروس کرونا را بالا می‌برد.

باید به این نکته توجه کرد که تنها افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای به ویروس کرونا مبتلا نمی‌شوند، بلکه افراد سالم نیز در معرض ابتلا به این ویروس هستند. اما افراد سالم احتمالاً علائم خفیف‌تری از این بیماری را تجربه می‌کنند؛ بنابراین برای پیشگیری از ابتلا به کرونا، حفظ نکات بهداشتی و فاصله اجتماعی برای همه افراد ضروری است.


با این تعریف افراد دچار عامل‌های خطر بیماری‌های غیر واگیر در همه جای دنیا در معرض خطر بالاتری از ابتلاء به درجه شدید بیماری کووید ۱۹ هستند،


با توجه به شیوع بالای دیابت و استئوپروز(پوکی استخوان) در کشور و افزایش تعداد تست‌های تشخیصی، آمارهای مربوط به ابتلاء و مرگ و میر در این گروه از بیماران نیز چشمگیر است.

مسئله‌­ای که افراد مبتلا به دیابت با آن روبه­‌رو هستند در وهله­‌ی اول مسئله‌ی نتایج و عوارض شدیدتر است، نه احتمال بیشتر ابتلا به ویروس


فرد دچار دیابت در صورت ابتلا به ویروس علائم و عوارض شدیدی را تجربه می­‌کند. اگر دیابت به­‌خوبی کنترل شده باشد، خطر این­که فرد در اثر ابتلا به کوید-19 علائم حاد را تجربه کند، به‌­اندازه­‌ی دیگر افراد عادی است.


اگر دیابت کنترل نشود و شاهد نوسان قند خون باشیم، فرد در معرض مشکلات ناشی از دیابت قرار می­‌گیرد. بیماری قلبی و سایر بیماری­‌ها نیز در کنار دیابت احتمال شدت بیماری در اثر ابتلا به کوید-19 را، مانند سایر بیماری­‌های مسری، بالا می‌­برد زیرا توانایی بدن در مبارزه با عفونت کاهش یافته است.


بیماری­‌های مسری در افراد مبتلا به دیابت باعث افزایش التهاب یا ورم داخلی نیز می‌­شود. علت این عارضه بالا بودن قند خون است و هردو منجر به بروز عوارض شدیدتر می­‌شود.


افراد مبتلا به دیابت نوع 1، یعنی افرادی که سیستم ایمنی‌­شان به سلول­‌های تولیدکننده‌­ی انسولین حمله می­کند، بیشتر در معرض خطر کتواسیدوز دیابتی قرار دارند.


کتواسیدوز دیابتی، زمانی ایجاد می شود که بدن قادر به تولید انسولین کافی نیست. بدون انسولین کافی، بدن شروع به تجزیه چربی می کند. این فرآیند باعث ایجاد اسیدها در جریان خون به نام کتون می شود که در صورت عدم درمان منجر به کتواسیدوز دیابتی می شود. در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 شیوع کمتری دارد زیرا سطح انسولین معمولاً خیلی پایین نمی آید. کتواسیدوز دیابتی ممکن است اولین علامت دیابت نوع 1 باشد، زیرا افراد مبتلا به این بیماری نمی توانند انسولین خود را بسازند.
انجمن دیابت آمریکا می­‌گوید: کتواسیدوز دیابتی عمل کنترل دریافت مایعات و میزان الکترولیت را، که تابع کنترل گندیدگی است، به‌­تعویق می‌­اندازد. به‌گفته‌ی این انجمن شوک عفونی و گندیدگی از جمله عوارض جدی است که برخی از بیماران مبتلا به ویروس کرونا تجربه می­‌کنند.


ما افراد دیابتی را به رعایت توصیه­‌های مرکز کنترل و پیشگیری بیماری و کسب اطلاعات درمورد کنترل بیماری تشویق می­‌کنیم زیرا اگر از قبل برای روزهای مریضی آماده شوید، شرایط راحت­‌تری را تجربه خواهید کرد.

از دست دادن تراکم استخوان علامتی ندارد و غالباَ اولین علامت آن بروز شکستگی می باشد.به همین دلیل از استئوپروز به عنوان اپیدمی خاموش یاد می شود.

علی رغم تاثیرقابل توجه عوامل ژنتیکی بر نحوه بروز استئوپروز،نباید از نقش کلیدی سبک زندگی فرد نظیر تغذیه وتحرک نیز در شکل گیری ساختار استخوان در دوران جوانی و روند کاهش آن در سالهای باقی عمر غافل شد.


سرباز های اصلی بدن  یا همان گلبول های سفید در مغز استخوان ساخته می شوند که با پوکی استخوان   این  عضو حیاتی و سازنده ومرکز اعزام نیروی کمکی در جنگ با ویروس ها،باکترید های مضرر و. از بین رفته وجبعه خالی از سرباز می شود وکرونا به راحتی فرد را از پا در می آورد،


 کسانی که فشار خون بالا دارند احتمال بیشتری دارد که به خاطر کرونا ویروس جان خود را از دست بدهند

یکی از دلایلی که افراد با فشار خون بالا و یا مشکلات زمینه‌ای دیگر در معرض خطر بیشتری نسبت به ویروس کرونا قرار می‌گیرند، سیستم ایمنی ضعیف‌تر آن‌ها است.

اگرچه التهاب ریه شایع‌ترین عارضهٔ ویروس کرونا است اما می‌تواند به سیستم قلبی-عروقی نیز صدمه زده و به همین دلیل است که افراد با فشارخون بالا، بیماری قلبی و نارسایی قلبی در معرض خطر هستند.

فشارخون بالا به عروق آسیب زده و جریان خون ورودی به قلب را کاهش می‌دهد. قلب مجبور است برای پمپ کردن خون کافی سخت‌تر کار کند. در طولانی‌مدت این کار اضافی می‌تواند قلب شما را تضعیف کند تا جایی که قلب دیگر قادر نیست که خون پر از اکسیژن را پمپ کند.

ویروس کرونا همچنین ممکن است مستقیماً به قلب آسیب بزند. که این در صورتی که قلب شما به علت اثرات فشارخون بالا ضعیف شده باشد ممکن است برای شما خطرناک باشد. ویروس کرونا می‌تواند باعث التهاب عضلات قلب شود که میوکاردیت نامیده می‌شود و این کار پمپاژ را برای قلب سخت‌تر می‌کند.

همچنین اگر شما تجمع پلاک‌ها را در عروق خود داشته باشید، ویروس احتمال جدا شدن این پلاک‌ها از هم و حمله قلبی را افزایش می‌دهد. مطالعات گذشته نشان داده‌اند که اگر افراد با بیماری قلبی، به بیماری تنفسی‌ای مثل آنفلوآنزا یا انواع اخیر ویروس کرونا مبتلا شوند در معرض خطر بالاتری برای حملهٔ قلبی هستند.

توصیه های نویسنده :

  • مطمئن باشید که داروی کافی برای درمان بیماری زمینه ای  و بیماری‌های دیگر را دارید.
  • داروهای مورد نیاز برای درمان تب و علائم دیگر را ذخیره کنید تا در زمان ابتلای به بیماری از آن‌ها استفاده نمایید.
  • در خانه بمانید و تماس‌هایتان با افراد دیگر را تا جایی که می‌توانید محدود کنید.
  • از جمعیت و هر کسی که بیمار به نظر می‌رسد دوری کنید.
  • دستهایتان را با آب گرم و صابون بشویید.
  • تمام سطوحی که بارها لمس می‌شوند مثل پیشخوان آشپزخانه و دستگیره‌های در را تمیز و ضدعفونی کنید.



کرونا ویروس (ویروسی کوچک اما قوی)

به همین سادگی سرماخوردگی

پرتقال یا معجزه درمانی

افراد ,ویروس ,ابتلا ,کرونا ,بیماری‌های ,بیماری ,ابتلا به ,ویروس کرونا ,به ویروس ,مبتلا به ,کرونا را ,ویروس کرونا مبتلا

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

انتشارات مستعلی نفحات تصویری warbunyldu معبر هدایت دست نوشته های یک برنامه نویس مخازن پلی اتیلن مازندران ، مخازن حجیم صنعتی با کیفیت tiohifinow فنون رزمی lilidephar platthespwasa