محل تبلیغات شما
ز دهم ماه ذی الحجه، مصادف با عید سعید قربان از گرامیترین عیدهای مسلمانان است که به یاد حضرت ابراهیم و فرزندش اسماعیل توسط بسیاری از مسلمانان جشن گرفته می‌شود .  بسیاری از مسلمانان در سراسر جهان در این روز، گوسفند و یا گاو را قربانی کرده و گوشت آن را بین همسایگان و مستمندان تقسیم می‌کنند. لذا شایسته است  در این روز ذبح گوسفند با رعایت مسایل شرعی و در اماکن بهداشتی صورت گیرد.    براساس آمار موجود حدود 400 بیماری مشترک میان انسان و دام شناسایی شده است؛ از جمله بیماری هایی مانند  سیاه‌زخم، سل، تب‌مالت، cchf و. نکات مهم در ذبح حیوانات:- توصیه می‌شود برای خرید دام  به  اماکنی که زیر نظر سازمان دامپزشکی کشور بوده و دام‌های عرضه شده در آنها مورد تایید سازمان دامپزشکی کشور است مراجعه شود.- بهترین مکان برای ذبح    کشتارگاه  است. اما اشخاصی که مایل به قربانی کردن یا ذبح دام باشند، لازم است به نکاتی توجه کنند. نکته اول جایگاه ذبح دام است. محلی که برای ذبح دام انتخاب می‌شود، باید تمیز و قابل شستشو و ترجیحا با کف کاشی و سرامیک باشد. از ذبح دام در محل‌های آلوده، غیرقابل شستشو، کنار کوچه و خیابان به علت خطر آلودگی باید بپرهیز شود. لازم است محلی که برای این‌کار انتخاب می‌شود دارای نور کافی، تهویه مناسب و مجرای فاضلاب باشد.- بهداشت فرد ذبح‌کننده بسیار مهم است. باید از لباس کار مخصوصی برای ذبح دام استفاده شود و بعد از ذبح شسته شود. پیش از ذبح دام، محل باید علاوه بردترجنت، با یک ماده ضدعفونی غیرسمی گنایی شود. باید توجه داشت که خون و پس‌مانده‌های ناشی از کشتار به سرعت فسادپذیر بوده و منبع بالقوه‌ای از نظر عفونت هستند. بهتر است علاوه بر استفاده از دترجنت، از یک ماده ضدعفونی گنا بعد از عمل ذبح، در محل مربوطه استفاده شود. در هنگام تماس با خون و احشاء حیوان ، چه هنگام ذبح و چه هنگام قطعه قطعه کردن گوشت تازه در منازل از دستکش استفاده شود.- تمام ابزار و ظروف مورد استفاده باید تمیز و بهداشتی بوده و چاقو، بعد از ذبح شسته و ضدعفونی شود. استفاده از یک چاقو برای ذبح تعداد بیشتری دام به هیچ عنوان صحیح نبوده و ممکن است سبب انتشار آلودگی از لاشه بیمار به سایر لاشه‌های سالم شود. چاقویی که برای بریدن امعا و احشا استفاده می‌شود باید حتما با یک ماده گنا، ضدعفونی شود- همچنین هوا، محیط و پشم گوسفند و یا تماس قسمت‌های بیرونی بدن حیوان با بخش داخلی پس از باز کردن لاشه، احتمال آلودگی گوشت با انواع میکروارگانیسم‌ها را افزایش می‌دهد و این گوشت‌ها بیماری‌زا خواهند بود.- خون ریخته شده حیوانات هم می‌تواند سبب سرایت شود و محلی را که خون ریخته شده علاوه بر شستن با آب باید با مواد ضدعفونی‌‌کننده شستشو داد. نکته مهم دیگر، جمع‌آوری پس مانده‌های حاصل از کشتار است. محتویات روده بیشتر دام‌ها حاوی عوامل عفونت‌زا مانند ای‌کولای و سالمونلا است و به علت فسادپذیری بالای این اعضا، لازم است هرچه سریع‌‌تر با روش‌های ویژه نسبت به جمع‌آوری و دفع آنها اقدام شود. در کشتارگاه‌های صنعتی پس‌مانده‌های ناشی از کشتار سوزانده می‌شوند ولی در ذبح‌های غیرکشتارگاهی حتی اگر این پس‌مانده‌ها به درستی بسته‌بندی و در کیسه‌های نایلونی به عنوان زباله دور انداخته شوند، باز اهمیت بیماری‌زایی آنها به قوت خود باقی می‌ماند و برای محیط‌زیست نیز آلوده‌کننده هستند.هشدار وزارت بهداشت درباره ذبح دام(گزارش ایرنا)رییس اداره بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آستانه فرا رسیدن عید سعید قربان نسبت به ابتلای مردم به سه عارضه تب کریمه کنگو، تب مالت و سیاه زخم ناشی از ذبح دام های آلوده ، هشدار داد.:محمدرضا شیرزادی' روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: اگر مردم برای قربانی کردن دام در روزعید قربان از مراکزغیرمجاز اقدام به تهیه دام کنند ممکن است هم ذبح کننده دام و هم تمام افرادی که با دام یا خون آن در تماس بوده اند به بیماری های تب مالت، تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و سیاه زخم مبتلا شوند.وی به افرادی که می خواهند ذبح دام را انجام دهند توصیه کرد تا حد ممکن ذبح در کشتارگاه ها انجام شده و هنگام ذبح نیز دستکش داشته باشند.رییس اداره بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت، گفت: مردم باید گوشت های حاصل از دام های ذبح شده را حتما به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری کرده و از مصرف بلافاصله آن خودداری کنند چراکه نگهداری گوشت ها در یخچال درصورت آلوده بودن آنها، ویروس ها را از بین می برد.شیرزادی یادآور شد که سالانه 79 مورد تب کریمه کنگو در کشور ایجاد می شود که 70 درصد موارد این بیماری براثر تماس با دام آلوده است.وی افزود: همچنین سالانه حدود 12 هزار مورد تب مالت و 200 مورد سیاه زخم در کشور مشاهده می شود.رییس اداره بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت، توضیح داد: 20 درصد موارد تب کریمه کنگو منجر به مرگ و میر می شود.شیرزادی گفت: تب مالت نیز یک بیماری مزمن ناتوان کننده است که کمردرد و دردهای مفاصل طولانی مدت ایجاد می کند.وی یادآور شد که اگر ضایعات جلدی بیماری سیاه زخم درمان نشود تا 40 درصد، مرگ و میر ایجاد می کند اما خوشبختانه مورد سیاه زخم منتهی به مرگ و میر در کشور نداشته ایم.رییس اداره بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت به مردم توصیه کرد که دام های مورد نیاز خود برای مراسم گوناگون از جمله عید قربان حتما از مراکز مورد تایید دامپزشکی، تهیه کنند چراکه در این مراکز دام ها قبل از عرضه، مورد معاینه، واکسیناسیون و سم پاشی قرار می گیرند.

http://www.goums.ac.ir/find.php?item=75.5364.15811.fa

کرونا ویروس (ویروسی کوچک اما قوی)

به همین سادگی سرماخوردگی

پرتقال یا معجزه درمانی

ذبح ,دام ,بیماری ,مورد ,های ,تب ,ذبح دام ,بین انسان ,از ذبح ,بیماری های ,انسان و ,رییس اداره بیماری ,حیوان وزارت بهداشت،

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلود آلبوم اهواز تحت لیبل بکس61 تولیدی کفش و عمده فروشی کتونی زنانه و مردانه در تهران حقوق قانونی فرد بازداشت‌شده chroncinacom kettbentrapas Rickey's receptions fledelicun عینک آفتابی Roberto Cavalli دبیرستان دخترانه نرجس ناغان انجمن صنفی کارکنان شرکت بیمه آسیا